NetPhases – vår arbeidsmetodikk

Hos Netxolutions har vi utviklet vår egen unike arbeidsmetodikk for å sikre at vi leverer de beste resultatene til våre kunder. Vi kaller denne metoden NetPhases. Gjennom en strukturert prosess som består av syv nøye utformede faser, sikrer vi at alle aspekter av nettside- og applikasjonsutvikling blir ivaretatt på en måte som gir mening, er morsom, og, viktigst av alt, fungerer perfekt.

Introduksjon

Første fase handler om å bli kjent. Vi tror at et godt samarbeid starter med forståelse og tillit. I denne innledende fasen setter vi oss ned sammen med deg for å forstå din bedrift, dine mål og dine ønsker. Dette er en viktig fase der vi legger grunnlaget for resten av prosjektet.

Kartlegging

For å kunne utvikle en løsning som virkelig svarer til dine behov, må vi først forstå utfordringene du står overfor. I kartleggingsfasen dykker vi dypere inn i hva du ønsker å oppnå, hvilke problemer som skal løses, og hvordan vi kan skape en løsning som gir verdi for både deg og dine kunder.

Forprosjekt

Her begynner vi å forme den konkrete retningen for prosjektet. Vi gjennomfører en målgruppeanalyse for å forstå hvem brukerne dine er, og hva de trenger. Sammen med deg definerer og prioriterer vi innholdet, med fokus på å optimalisere brukeropplevelsen. Vi utarbeider prinsippskisser og begynner å definere funksjonaliteten som vil gjøre din nettside eller applikasjon unik.

Design

Designfasen er der ideene virkelig begynner å ta form visuelt. Vi utvikler et responsivt webdesign med utgangspunkt i en “mobile first”-tilnærming, noe som sikrer at løsningen din fungerer optimalt på alle enheter. Her jobber vi også med interaksjonsdesign og utvikler en visuell profil som ikke bare ser bra ut, men som også er i tråd med din merkevare og engasjerer brukerne.

Utvikling

Når designet er godkjent, går vi over til utviklingsfasen. Her koder vi nettsiden eller applikasjonen, implementerer de nødvendige funksjonene, og sørger for at alt fungerer sømløst. Vi bruker de nyeste teknologiene og følger beste praksis for å sikre at løsningen din er både robust og fremtidssikker.

Testing og kvalitetssikring

Ingen løsning går live uten grundig testing. I denne fasen gjennomfører vi omfattende testing for å sikre at alt fungerer som det skal. Vi tester for funksjonalitet, brukeropplevelse, sikkerhet, og ytelse. Kvalitetssikring er en kritisk del av prosessen, og vi gir oss ikke før vi er sikre på at løsningen oppfyller alle krav.

Drift

Etter lansering er vi fortsatt med deg. I driftsfasen sørger vi for at nettsiden eller applikasjonen din holdes oppdatert og sikker. Vi tilbyr support og vedlikehold, og er alltid tilgjengelige for å hjelpe med justeringer eller videreutvikling etter hvert som behovene dine endrer seg.

NetPhases er mer enn bare en metodikk; det er vår måte å jobbe på for å sikre at hver nettside og web-applikasjon vi leverer ikke bare møter, men overgår forventningene. Vi tar deg gjennom hele prosessen, fra introduksjon til lansering og videre, med fokus på å skape løsninger som gir mening, er morsomme å bruke, og som fungerer akkurat slik du trenger dem til å gjøre.